23 mar 2007, 18:58

Лицето На Любовта 

  Poesía
1044 0 6

Самотен и пуст е денят  ти,
а моят е сън и очакване.
Омраза и ярост си ти,
а в теб аз търся спасение.
Ти цялата си изтъкана от реалност,
а аз, изгубя ли мечтите си, съм мъртъв.
В очите ти съм жалък. Несъмнено.

Очите ти куршуми са за мене,
а моите покорно милост просят.
Блестиш със лицемерна суета,
а аз съм просто сянката в нощта ти.
Ти не познаваш любовта,
изгнанник стар за теб съм аз...
Да. Светът ни пълен е със слепота.

© Антон Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??