Злопаметна съм,
злото помня
и не прощавам го
до сетните си дни.
По хороскопа
"Лъв" се водя,
но пък във вените ми
отрова от "Змия" пълзи...
И ако някой някога
настъпи ми опашките
(без никакво значение кои),
със лапата го цапвам - за начало,
довършвам го... с отровните зъби!
© Nina Toshich Todos los derechos reservados