Любимият ти цвят
е у нас със цветята.
Лилавите люляци
ухаят на смеха ти.
Идваш нежно
със спомените ни в стаите.
Любовта е във въздуха.
Чиста, усмихната, топло прегръщаща.
Обич танцува
с ухаещо настроение
на вълшебно усещане,
че дишаме и за тебе
си припомняме с възхищение.
Г.Ф.Т
© Георги Табаков Todos los derechos reservados