8.07.2009 г., 21:11 ч.

Лилави люляци 

  Поезия
447 0 3

Любимият ти цвят

е у нас със цветята.

Лилавите люляци

ухаят на смеха ти.

Идваш нежно

със спомените ни в стаите.

Любовта е във въздуха.

Чиста, усмихната, топло прегръщаща.

Обич танцува

с ухаещо настроение

на вълшебно усещане,

че дишаме и за тебе

си припомняме с възхищение.

 

                                                                                                       Г.Ф.Т

© Георги Табаков Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??