25 oct 2018, 10:36

Липса 

  Poesía
656 1 4

Сълзите ми безкрайни дълбини са,
океани и морета.
Моля те
скочи,
рискувай...
Достигни до мен.
И събери ме пак цяла,
защото трудно е без теб да съществувам.
 

© Никол Карагогова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??