14 ago 2014, 23:00

Липсата е признак на обич 

  Poesía » Filosófica
523 0 3

Липсват ми летните вечери

на лунна светлина,

гласове в тишината

в нощната ведрина.

Няма да забравя онази магия

в горещата немощ,

лек в тъмнината

на потайната полунощ.

Липсват ми спомените стари

в миналото далечно,

страх ме е от утрото

и бъдещето вечно.

Не съм забравил първата любов,

дори да отричам,

а това е признак,

че все още обичам…

© Никица Христов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??