3 oct 2012, 22:33

Липсваш ми 

  Poesía » De amor
1593 1 0

Липсваш ми

 

Липсваш ми ужасно много,

ти завинаги оставаш в мен.

Сърцето ми остава твое,

а мислите ми в твоя плен.

 

Липсваш ми до болка,

силно искам те сега.

Но за жалост теб те няма

и сив за мене е света.

 

Липсваш прекалено силно,

липсваш ми не само ти.

Липсва ми и всичко в тебе,

искам пак да ме изпепели.

 

Липсват ми очите ти горещи,

които караха ме да мечтая.

Искам пак да ме погледнеш

и да си мисля, че отивам в Рая.

 

Липсват ми и силните ръце,

с които няма начин да забравя

как милваше ме нежно 

и караше ме да сияя.

 

Липсват ми и твойте устни,

бих искала отново да ги вкуся.

Искам пак да бъда с теб.

Липсваш ми.

Липсва ми и всичко в теб.

Н. Николова

 

© Николина Николова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??