Липсваш ми
Липсваш ми ужасно много,
ти завинаги оставаш в мен.
Сърцето ми остава твое,
а мислите ми в твоя плен.
Липсваш ми до болка,
силно искам те сега.
Но за жалост теб те няма
и сив за мене е света.
Липсваш прекалено силно,
липсваш ми не само ти.
Липсва ми и всичко в тебе,
искам пак да ме изпепели.
Липсват ми очите ти горещи,
които караха ме да мечтая.
Искам пак да ме погледнеш
и да си мисля, че отивам в Рая.
Липсват ми и силните ръце,
с които няма начин да забравя
как милваше ме нежно
и караше ме да сияя.
Липсват ми и твойте устни,
бих искала отново да ги вкуся.
Искам пак да бъда с теб.
Липсваш ми.
Липсва ми и всичко в теб.
Н. Николова
© Николина Николова All rights reserved.