23 feb 2011, 22:51

Липсваш ми 

  Poesía
984 1 1

Липсваш ми безкрайно много,

тъй далече си от мен, но и тъй близко в сърцето ми.

Страдам аз за теб, голяма болка се е загнездила в душата.

Липсваш ми ужасно много.

Всичко в мен крещи.

Копнея за допира на твоите ръце,

за топлата ти прегръдка.

Искам силно да се сгуша в теб

и спокойствие да настъпи в мен.

Съзнанието ми бушува, мята се като диво животно,

сякаш крещи – пусни ме да отлетя при него аз.

Липсваш ми, липсваш ми. Къде си ти?

Имам нужда аз от теб. Дишам и живея чрез теб.

Макар и далеч, чувстваш ли това, което е в мен -

копнежа, болката, нуждата ми от теб?

Върни се по-скоро при измъчената ми душа.

Сгрей сърцето ми с любовта!

 

© СИЛВИЯ ИВАНОВА Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • И да се върне няма да е вече същото ! Харесаха ми любовните излияния и поздравления за опита за чувствата в стих!
    Не дишай за него, а само за теб
Propuestas
: ??:??