Липсваш ми безкрайно много,
тъй далече си от мен, но и тъй близко в сърцето ми.
Страдам аз за теб, голяма болка се е загнездила в душата.
Липсваш ми ужасно много.
Всичко в мен крещи.
Копнея за допира на твоите ръце,
за топлата ти прегръдка.
Искам силно да се сгуша в теб
и спокойствие да настъпи в мен.
Съзнанието ми бушува, мята се като диво животно,
сякаш крещи – пусни ме да отлетя при него аз.
Липсваш ми, липсваш ми. Къде си ти?
Имам нужда аз от теб. Дишам и живея чрез теб.
Макар и далеч, чувстваш ли това, което е в мен -
копнежа, болката, нуждата ми от теб?
Върни се по-скоро при измъчената ми душа.
Сгрей сърцето ми с любовта!
© СИЛВИЯ ИВАНОВА Всички права запазени
Не дишай за него, а само за теб