11 sept 2013, 19:58

Липсваш ми 

  Poesía
611 0 0

                  ЛИПСВАШ МИ


Спомни си прекрасните дни,                               Искам тъгата, която гърлото ми дави

изпълнени с радост и малко сълзи,                    и болката, която в душата ми пари,

спомни си къде ли не скитахме                           да захвърля далеч ,само спомен оставих

и колко много с теб се обичахме.                        от една тъжна любов, песен и стих.

 

Отново преброих годините спрели,

любовта е като ято птици отлетели,

жадувам за твоята любов и топлина,

къде си ти, чакам те в нощта сега.

 

Защо внезапно ми обърна гръб,

навя в душата ми тъга и скръб,

сълзи се стичат и мокрят лицето ми,

застиват думите изречени в сърцето ми.

 

Ти си този, който ми липсва 

и всичко без тебе е безразлично,

научи ме да се радвам и смея,

научи ме да се боря и да живея.

 

 

© Полина Христова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??