11 nov 2007, 10:54

Липсваш ми 

  Poesía » Otra
2328 0 28
Белеят дните
в слепоочия изпити,
тъмнеят сенки -
бродят по стените,
потъват в здрача -
никого не чакат,
немеят устни...
още те очаквам...
Бледнеят спомени -
невиждащи очите,
неясни мисли
стискам по ъглите,
болезнен порив -
свито е сърцето,
студена тръпка -
чужди са ръцете...
Боли ме -
тежест във гърдите...
Немея...
Празни са и дните...
Не чувам...
стъпките ти в мрака...
Усещам...
тъмнината чака...
Не виждам...
ослепях от взиране...
Не чувствам...
липсваш ми... умирам ли?...

© Мила Нежна Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??