Липсваш ми!
Липсваш ми,
не усещаш ли колко много боли?
Липсваш ми,
не съзнаваш ли колко без теб животът тежи?
Липсваш ми,
а какво чувстваш ти?
Липсваш ми,
а за теб какво знача, кажи?
Липсваш ми,
а пак те губя, нали?
Липсваш ми,
а вече океан ни дели…
10 Юни 2009
© Мария Стоянова Todos los derechos reservados