11.06.2009 г., 10:22 ч.

Липсваш ми! 

  Поезия » Любовна
810 0 4

Липсваш ми!

 

Липсваш ми,

не усещаш ли колко много боли?

Липсваш ми,

не съзнаваш ли колко без теб животът тежи?

 

Липсваш ми,

а какво чувстваш ти?

Липсваш ми,

а за теб какво знача, кажи?

 

Липсваш ми,

а пак те губя, нали?

Липсваш ми,

а вече океан ни дели…

 

 

10 Юни 2009

© Мария Стоянова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??