17 sept 2013, 22:30

Липсваш ми. Боли 

  Poesía » De amor
439 0 0

Липсваш ми. Боли

 

Липсваш ми. В спрялото време,

когато нежността докосва 

моя свят, онемял от обичане.

Изплаках те в сълза и мигът се пита

колко обич побира сърцето.

Липсваш ми. Пресичат се разстояния.

Боли от усещания. От нежност боли.

Когато взриви се тишината, липсваш ми.

От обичане боли. Боли от любов.

Много боли.

 

©Ванко Николов(Starkmaster®vn)

© Ванко Николов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??