6 ene 2011, 19:25

Липсваш ми, искам те! 

  Poesía » Otra
1833 0 2

Липсваш ми като слънцето през нощта.

Липсва ми мириса на твоята коса.

Липсва ми уханието на кожата ти.

Липсват ми радостните ти очи.


Липсва ми нежния ти глас.

Липсва ми мекотата на ръце ти.

Липсва ми допира на пръстите ти.

Липсва ми сладостта на устните ти.


Искам ти да си до мен сега.

Искам с теб да изживея мига.

Искам щастлива да си ти със мен.

Искам в небето да те понеса.


Искам само теб да прегръщам.

Искам само теб да целувам.

Искам с теб напред да продължа.

Искам те, липсваш ми - ела!

© Джимбо Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • Тръгвам Руми, няма да се предавам без бой.
  • Хайде Джимбо,тичай през глава и я грабвай!
Propuestas
: ??:??