Не мога да срутвам мечтите си
теб да намирам винаги - не мога...
Не мога да не обичам името ти
да изговарям със трепет - ... не мога
Имам обелени парченца от ябълка,
когато си далече! ... и бели спомени
по Форинър...
© Нели Todos los derechos reservados