25 апр. 2008 г., 13:03

Липсваш ми - погледни на изток... 

  Поэзия » Любовная
852 0 3

Не мога да срутвам мечтите си

теб да намирам винаги - не мога...

Не мога да не обичам името ти

да изговарям със трепет - ... не мога

Имам обелени парченца от ябълка,

когато си далече! ... и бели спомени

по Форинър...

 

© Нели Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??