Apr 25, 2008, 1:03 PM

Липсваш ми - погледни на изток... 

  Poetry » Love
855 0 3

Не мога да срутвам мечтите си

теб да намирам винаги - не мога...

Не мога да не обичам името ти

да изговарям със трепет - ... не мога

Имам обелени парченца от ябълка,

когато си далече! ... и бели спомени

по Форинър...

 

© Нели All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??