19 ene 2008, 15:33

Липсваш ми с надежда 

  Poesía » Otra
1147 0 6
Всеки ден без тебе почва,
колко липсваш и боли.
Как ли почва твоят ден без мен?
Липсваш ми, липсваш ми ужасно много
и сърцето ме боли -
с нетърпение очаквам да дойде часът,
в който ще се обадиш и ще кажеш ти:
"Хайде да излезем, днес за малко съм си тук,
"чао" да мога да ти кажа този път!"
Надявам се да го направиш
и да сме като преди,
сестра отново да ми станеш ти!

© Ива Веселинова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??