22 may 2007, 10:05

Липсваш ми толкова много! 

  Poesía
1904 0 3

Обеща ми! С красиви слова ме завладя.
Казваше, ще си до мен във всеки божи ден.
Казваше, че съм една, една в твоята душа.
Явно всичко е било лъжа...
Гушкаше ме силно, милваше ме нежно.
Всичко бе като приказка...
Липсваш ми! Казвала съм го преди.
Ще ми липсваш! Казвам ти сега.
Винаги ще го шептя.

© Веселина Костадинова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??