23 oct 2008, 14:17

Листопад 5 

  Poesía » Filosófica
862 0 30

За живота кратък

шепне листопадът...

Плод горчив и сладък

всекиму се пада.

За живота вечен

нейде във душата

се разлива песен -

истинска и свята...

 

© Вилдан Сефер Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??