10 oct 2007, 19:20

Листопаден валс 

  Poesía
490 0 10
 

Листопаден валс



Дето и да гледам, само тебе виждам

как танцуваш валс със листопада.

Със реките в този миг към теб прииждам.

Бягай! Във любов ще те удавя.

© Петър Варчев Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??