10.10.2007 г., 19:20 ч.

Листопаден валс 

  Поезия
484 0 10
 

Листопаден валс



Дето и да гледам, само тебе виждам

как танцуваш валс със листопада.

Със реките в този миг към теб прииждам.

Бягай! Във любов ще те удавя.

© Петър Варчев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??