Oct 10, 2007, 7:20 PM

Листопаден валс 

  Poetry
491 0 10
 

Листопаден валс



Дето и да гледам, само тебе виждам

как танцуваш валс със листопада.

Със реките в този миг към теб прииждам.

Бягай! Във любов ще те удавя.

© Петър Варчев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??