18 mar 2015, 20:42

Лодка ли е любовта? 

  Poesía
367 0 1

Нощта е нежна, щом сме аз и ти
и лунен прах по клепките ни пада.
Какво ни трябва? Няколко мечти.
Прегръщане. И приказка за двама.
Ако е вярно, че е лодка любовта,
искам в нея точно с теб да плавам.
Това ми стига. Аз, ти и нашата луна.
Другото е вятър... и пръски морска пяна.

© Нина Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • Истинската любов иска малко. "Аз, ти и нашата любов. Другото е вятър...и пръски морска пяна."
    Хареса ми!
Propuestas
: ??:??