Mar 18, 2015, 8:42 PM

Лодка ли е любовта? 

  Poetry
368 0 1

Нощта е нежна, щом сме аз и ти
и лунен прах по клепките ни пада.
Какво ни трябва? Няколко мечти.
Прегръщане. И приказка за двама.
Ако е вярно, че е лодка любовта,
искам в нея точно с теб да плавам.
Това ми стига. Аз, ти и нашата луна.
Другото е вятър... и пръски морска пяна.

© Нина All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • Истинската любов иска малко. "Аз, ти и нашата любов. Другото е вятър...и пръски морска пяна."
    Хареса ми!
Random works
: ??:??