13 mar 2007, 10:15

Лондон 

  Poesía
1101 0 5

Бях на един кей в Лондон,
пред парк, пълен с цветя.
Твоя образ в реката търсех,
но виждах само мътната вода.
И това животът си ми беше,
грим, размазан от сълзи.
Помня как прекрасна там
стоеше, но спомен ще останеш ти.
А как напред да продължавам,
да живея ден след ден?
Светa и себе си да заблуждавам,
че не е свършено с мен.

© Стеси Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??