13.03.2007 г., 10:15 ч.

Лондон 

  Поезия
1124 0 5

Бях на един кей в Лондон,
пред парк, пълен с цветя.
Твоя образ в реката търсех,
но виждах само мътната вода.
И това животът си ми беше,
грим, размазан от сълзи.
Помня как прекрасна там
стоеше, но спомен ще останеш ти.
А как напред да продължавам,
да живея ден след ден?
Светa и себе си да заблуждавам,
че не е свършено с мен.

© Стеси Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??