9 oct 2009, 10:13

Лош сън 

  Poesía » Otra
790 0 20
Родино, вън се съмва ден,
но лошо те сънувах.
Не аз от теб, а ти от мен
на кораба отплува.

Родино, като пресен гроб
издигна се Балканът.
И като змийско съблекло
на картата остана.

Родино, сън ли бе това
или бе зла проличба?
Прости ми тежките слова.
Една си ми. Едничка.

© Райчо Русев Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??