12 feb 2014, 20:48

Лошо семе 

  Poesía
527 0 1

Израснал като нежелан - гаден бурен.

Погълнат от мрака толкова бързо,

че е трудно да се види светлината.

Видях светлината,

но явно си била мираж.

Изтървах факлата,

която гореше в сърцето ми за теб.

Бях поразен от твойта отрова отново.

Предполагам си открила това,

за което си дошла и го взе,

без да ти пука какво ще стане с мен.

Бих дал всичко свое за теб,

бих те последвал и прес Градината на Ада,

само ако можех да ти кажа всичко...

Онези дребни неща,

за които никога не би попитала.

Ти ми даде Светлина,

която да грее в Мрачното ми сърце,

но си я взе обратно без да се колебаеш.

В тази зимна и мрачна нощ 

Раят се затвори,

Адът е разпродаден,

Ангела ми взе всичко и ме прати на земята,

обвит в мълчание,

невидим за всички,

докато не бъда изкоренен.

© Димитър Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • Много тъжно откровение!Не се предавай,всеки човек има и лоши моменти,но животът продължава,а аз ти пожелавам,нова светлина да огрее сърцето ти и на мястото на бурен да поникне любовно цвете!
Propuestas
: ??:??