18 sept 2013, 15:17

Лотария 

  Poesía » Otra
658 0 23

Всичко е казано вече,

няма какво да добавим,

някой ще тръгва далече,

друг ще е малко оставен.

 

Няма да чувстваме липси,

скайпът ще бъде дежурен,

даже ще станем по-близки,

може и пак да се влюбим.

 

Някъде смях и гълчава

музика страстна залива,

някой небе обещава,

млада звезда се напива.

 

Любовен тираж се играе,

топки подскачат във транс,

ударих късмета накрая

от втория тото без шанс. 

© Ивон Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??