Love song
Слънчев ден залезе в тъмнина.
Цвете усети уханието и...
една сълза, една мъничка капчица
мечта... целуна чистата душа...
За да запее любовта.
Да се усмихне тъжната душа.
И със сълзи да гали нежността.© Симеон Todos los derechos reservados