13.12.2007 г., 9:13 ч.

love song 

  Поезия
853 0 2
 

 Love song

 

Слънчев ден залезе в тъмнина.

Цвете усети уханието и...

една сълза, една мъничка капчица

мечта... целуна чистата душа...

За да запее любовта.

Да се усмихне тъжната душа.

И със сълзи да гали нежността.

© Симеон Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??