13 feb 2013, 14:54

Love (Untamed) 

  Poesía » De amor
681 1 0

Омръзна ми да съм поет,
откак се помня пиша за любов!
На няколко жени съм дал обет,
но дали тогава бях готов?

Готов съм да ти дам и малкото,
да смачкам листите във коша,
в ръцете си да сграбча тебе - цялата,
нищо, че понякога си лоша!

Лоша с мен си и неукротима,
като стихия - буйна, придойде,
от Дявол сякаш обладана,
и мен Лукавият да прокълне!

Проклет да съм! От Господа избягал,
такава омагьосваща те търсих,
душата често ми напуска тялото,
от смъртен грях да се прекръсти!

Прекръстих се пред моята икона,
на грешница не бях се молил досега,
от всеки рай навярно ще ни гонят,
във ада ще отидем след смъртта.

© Данаил Антонов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??