17 abr 2019, 23:31

Ловец на сънища 

  Poesía » Otra
372 2 6

/откъс, първа част/

 

 

Ела ловецо, ела.

За смъртните – са сънищата.

Като рибар мрежата

                                   хвърли;

който желаеш – вземи;

на вързоп – вързани;

от астрални вени – изплетени,

на повърхността веднъж 

                                        изплували,

от бяла кръв направени,

не на сила взети,

а доброволно дадени,

на ръката, държаща куката,

                                             спасителят дочакан.

© Нина Чалъкова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??