17.04.2019 г., 23:31 ч.

Ловец на сънища 

  Поезия » Друга
369 2 6

/откъс, първа част/

 

 

Ела ловецо, ела.

За смъртните – са сънищата.

Като рибар мрежата

                                   хвърли;

който желаеш – вземи;

на вързоп – вързани;

от астрални вени – изплетени,

на повърхността веднъж 

                                        изплували,

от бяла кръв направени,

не на сила взети,

а доброволно дадени,

на ръката, държаща куката,

                                             спасителят дочакан.

© Нина Чалъкова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??