5 jul 2014, 16:42

Луцифер 

  Poesía » Filosófica
339 0 0

Аз нося светлината с мен и ти ще я познаеш,

в очите ще ме гледаш и безмълвно ще ридаеш.

Прокарвайки ръцете си по слетите си устни,

ще търсиш начин да се извиниш...

© Димитър Д Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??