5 июл. 2014 г., 16:42

Луцифер 

  Поэзия » Философская
342 0 0

Аз нося светлината с мен и ти ще я познаеш,

в очите ще ме гледаш и безмълвно ще ридаеш.

Прокарвайки ръцете си по слетите си устни,

ще търсиш начин да се извиниш...

© Димитър Д Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??