Луд от любов
Тишината боли от желание.
И тогава времето спира
прималяло от любов
в сливащо безвремие.
Светлина да съм,
в очите ти да потъна.
Сълза искам да съм,
капнала в сърцето ти
Копнеж да съм - по теб.
Нежност да съм - за теб.
Докосване съм, и усещане
за обичане - теб обичам.
Вяра съм - за вричане.
През разпятие. В чистилище.
Откровение. До изкупление.
До любов. До забрава...
Луд да съм от любов... Луд съм.
Ванко Николов (Starkmaster)
© Ванко Николов Todos los derechos reservados