23.08.2013 г., 11:47 ч.

Луд от любов 

  Поезия » Любовна
1242 0 1

Луд от любов

 

Тишината боли от желание.

И тогава времето спира

прималяло от любов

в сливащо безвремие.

 

Светлина да съм,

в очите ти да потъна.

Сълза искам да съм,

капнала в сърцето ти

 

Копнеж да съм - по теб.

Нежност да съм - за теб.

Докосване съм, и усещане

за обичане - теб обичам.

 

Вяра съм - за вричане.

През разпятие. В чистилище.

Откровение. До изкупление.

До любов. До забрава...

 

Луд да съм от любов... Луд съм.

 

Ванко Николов (Starkmaster)

© Ванко Николов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??