Луда страст
и кошмар съм
Като лава
ще изгоря душата ти.
Ще те залея с ласки
в нощ безмълвна.
После ще затръшна
вратата ти.
С любов
не ще те загърна.
Ще си моя.
Когато пожелая!
Пътя ще губиш
в нощта.
Не ще знаеш
кога ще е края.
Ще тръпнеш
безумна, сама.
Сред хиляди мъже
не ще ме откриеш.
Сълзи среднощни
скришом ще триеш.
От болка в душата
лудо ще виеш.
Аз, луда страст
и кошмар съм
във твоя живот!!!
© ПЕТЪР ПЕЩЕРСКИ Todos los derechos reservados