27 мая 2008 г., 11:36

Луда страст и кошмар съм! 

  Поэзия
688 0 8
 

Луда страст

и кошмар съм

 

 

 

Като лава

ще изгоря душата ти.

Ще те залея с ласки

в нощ безмълвна.

После  ще затръшна

вратата ти.

С любов

не ще те загърна.

Ще си моя.

Когато пожелая!

Пътя ще губиш

в нощта.

Не ще знаеш

кога ще е края.

Ще тръпнеш

безумна, сама.

Сред хиляди мъже

не ще ме откриеш.

Сълзи среднощни

скришом ще триеш.

От болка в душата

лудо ще виеш.

Аз, луда страст

и кошмар съм

във твоя живот!!!

© ПЕТЪР ПЕЩЕРСКИ Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??