Пеперудите летят към светлината
Там изгарят им крилата
В огъня умира красотата
От огъня се ражда топлината
Какво се случва с тези пеперуди
Дали ще ги последват други...
И те ли като мен са луди...
© Любомир Деничин Todos los derechos reservados
ЛЮБО НЯКОЙ ДА НЕ ЗАПАЛИ ЛАМПАТА, ТА СИ ЛИТНАЛ ПОСРЕД НОЩ?