Л У Д И Т Е
Няма нищо повече от луди.
Иначе кой другите ще буди?
Лудостта им често заразява,
даже по наследство се предава.
Да живее лудият ни свят!
Само май на лудост е богат,
но се моля нека да го има
в отношение поне един към трима.
Значи още имаме надежда
лудостта ни някой да подрежда.
Без лудите сме живи, но умрели
и в делници, и в съботи, недели.
Всеки мисли себе си за свесен,
подреден, разумен и чудесен.
Иска ми се вечно да съм луда!
Слава Богу, че не съм аз друга!
10.12.14 .
,
© Стойна Димова Todos los derechos reservados
Поздрав и прекрасни предпразнични дни!
Хубав ден!