20 dic 2016, 7:51

Лудост 

  Poesía » De humor
442 0 3

можете ли да си представите
метеор на  двора
асансьора на страни да 
 върви
 птиченцата заднишката да летят
кучето да проговори 
борче на обратно да расте
печката  да Ви е на тавана
от хладилника озряна
килимчето  да казва 
здрасти... как я караш
брат ми...
Исус да слезе от плаката 
да ви целуне по главата
микровълновата да танцува
и перденцата   да развълнува.

© Христо Манчев Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??