20 feb 2022, 21:56

Лудост 

  Poesía » De amor
840 0 1

Лудост е, не го отричам, 

лудост е ,че те обичам.

 

Лудост е и то голяма, 

лудост е, но пак те нямам.

 

Лудосът е, че те желая, 

лудост или любов го наречи,

но в сърцето ми си само ти.

 

Лудост е, че пак те търся,

луда съм това го зная.

 

Лудост е и го признавам,

че при теб отново бягам.

 

Въпреки, че ти разби и последното

парченце от сърцето ми.

 

Луда съм какво да правя,

лудостта ми граница няма.

 

Точно ти направи ми дълбока рана.

Лудост е , но аз не искам теб да те забравя.

 

© Полина Евтимова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??