Лудост е, не го отричам,
лудост е ,че те обичам.
Лудост е и то голяма,
лудост е, но пак те нямам.
Лудосът е, че те желая,
лудост или любов го наречи,
но в сърцето ми си само ти.
Лудост е, че пак те търся,
луда съм това го зная.
Лудост е и го признавам,
че при теб отново бягам.
Въпреки, че ти разби и последното
парченце от сърцето ми.
Луда съм какво да правя,
лудостта ми граница няма.
Точно ти направи ми дълбока рана.
Лудост е , но аз не искам теб да те забравя.
© Полина Евтимова Всички права запазени