29 oct 2007, 15:11

Лудост е 

  Poesía » De amor
944 0 2
 

Лудост е

 

 

Как обичаш, искам аз да зная,

как докосваш, искам да разкрия

и с целувки твойте устни да изпия.

Лудост е това,

но обичам те, за Бога!

Лудост е,

но без теб не мога.

Дори и с друга да си ти сега,

пак си моята мечта.

Страстно искам с тебе да се слея

и дори със болка да живея,

всичко искам с теб да споделя!

Обичам те сега...  Лудост е това!

 

© Веселина Христова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??