20 ago 2022, 12:52

Лудост моя 

  Poesía » Otra
538 0 3

~ Лудост моя ~ 

 

И залезът, луната, и звездите,

...и мракът, който в мен се е стаил...

мълчащ, прокрадващ се през дните,

към тишината в мен е път открил...

 

И скритостта ми, скрита на дълбоко в мене,

за близостта ни, близка с теб...

И лудостта ми, лудо ми нашепва денем 

за любовта ми, влюбена във теб....

 

Мълча, и тихо се прокрадвам, тайно в съня ти.

Мълчиш и кротко спиш... 

И виждаш ме, тъй ярко нарисувана в ума ти.

И виждам те, и грабвам те, а ти мълчиш..

© Свещен Огън Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??